İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Son düzenleme:
.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Selam Gençler, Bugün Sizlere Nasıl +90 no Çekersiniz Onu Anlattım İyice Okuyun !
- bunun bir uygulaması yok tek yöntem budur umarım işinize yarar
1) - Telefon kulübesinde bir kart alıyoruz (5) tl kartı kulübeye takıyoruz daha sonra kendi numaramızı arıyoruz
2) - numarda bizde gözükecektir numarayı wsp yazıp sms yerine beni ara seçeneğini tıklayın
3) - ve telfon kulübesi de telfon çalacak ordan kodu yazıp alabilirsiniz beyler.
Bklm*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Selam Gençler, Bugün Sizlere Nasıl +90 no Çekersiniz Onu Anlattım İyice Okuyun !
1) - Telefon kulübesinde bir kart alıyoruz (5) tl kartı kulübeye takıyoruz daha sonra kendi numaramızı arıyoruz
2) - numarda bizde gözükecektir numarayı wsp yazıp sms yerine beni ara seçeneğini tıklayın
3) - ve telfon kulübesi de telfon çalacak ordan kodu yazıp alabilirsiniz beyler.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ryw*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***bklm
Eyvallah*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
es*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Es*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Rica ederim knkmüq knk eyw es
güzel*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***