standard-2

Yardım Hocam kısa süreli paraya ihtiyacım var

Uzun vadeli değil arkadaşlar sadece beni 1-2 aya kadar idare edebilecek düzeyde biraz paraya ihtiyacım var önerisi olan var mı? Legal olursa sevinirim. Lütfen uzun vadeli, anket,reklam vs gibi şeylerle gelmeyin günde 15 saat uğraşıp 10tl kazanmak gibi bir ihtiyaç değil. Herhangi bir konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Uzun vadeli değil arkadaşlar sadece beni 1-2 aya kadar idare edebilecek düzeyde biraz paraya ihtiyacım var önerisi olan var mı? Legal olursa sevinirim. Lütfen uzun vadeli, anket,reklam vs gibi şeylerle gelmeyin günde 15 saat uğraşıp 10tl kazanmak gibi bir ihtiyaç değil. Herhangi bir konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Legal bişi zor kanka forum hemde biraz illegal legal bulamazsın

Oyla 0

DAMAR

2015 - 2025
Admin
Burası legal bir yer değil, legalden para kazanma istiyorsan realde çalışarak kazanabilirsin

Oyla 0
Çözüm
Hocam legal olursa sevinirim dedim zorunlu demedim ama :) sevmeden yaparız bizde ama bi b*k bilmiyorum haberiniz olsun siz birşeyler soyleyin aydınlatın beni

Oyla 0
Yazılım öğrenirsen ve kendini geliştirisen ilerleyebilirsin, ama çok sıkıcı, tabi ne yaptigina göre bagli. Bunu Fiverr gibi applikasyonlarda yapabilirsin, hangi konu sende iyiyse bunu Fiverr de para karsiligiyla yapabilirsin.

Oyla 0
Dostum abaza dayı avla günde 2 bin yada 1 bin arası para kazan (illegal)

Oyla 0