Selamlar Öncelikle, Bu konuda İnstagramda 3 adet Hesap kapatma methodu soyleyeceğim
Method'u Arkadaşlarınızın veya küfür edenlerin hesaplarını kapatmak için kullanabilirsiniz
1.Methodumuz (%70-80) Çalışır
Method;
Form;
1.İnstagram Kullanıcı Adı
2.Gerçek Ad-Soyad
3.KURBANIN AY VE GÜNÜ DOĞUM TARİHİNİ 2011 Yapıyoruz
4.Yakınlık Akraba teyse vs. kısmını seçin
5.Alta Kendi Gmail adresinizi Yazın
Ben denedım 6 kısıde 1-2 saat arasında hesapları kapandı
Kurbanın Biyografisine Pablo Escobar Yazdırın Yada yazıyorsa Şİkayet Et/Tehlikili Kişiler Veya Örgütler/ + 3 adet spam +2 adet taciz zorbalık +1 adet tekrar Tehlikeli kişiler veya örgütler **// olarak şikayetlerimizi ediyoruz 12 saat içinde max : 24 saat içinde hesap kapatılacaktır
2 Hesap kapattım bu şekilde
Kurbanımızın Hesabına bu sitelerdenbotları bastımız anda takipçi sayısı artana kadar sayfayı f5 leyin teldeysini aşağı kaydırın artmaya başladığı anda hemen 6,5-10 arası spamdan şikayet edin bunu öğleyin 12/13 gibi işe yarar
1 kaçtane hesap kapattım böyle
Okuduğunuz için Teşekkrler
Method'u Arkadaşlarınızın veya küfür edenlerin hesaplarını kapatmak için kullanabilirsiniz
1.Methodumuz (%70-80) Çalışır
Method;
İlk Öncelikle Kurbanımızın Doğum tarihini bilmemiz lazımdır arkadaşlar , Arkadaşınız Felansa bilirsiniz , yabancysa taktik sizde öğrenin
Sonrasında Şikaye Et/13 Yaşından Küçük Olabilir/ **Bİ Siteye gideceksiniz orada 2.kısımda mavi yazıda ** / Bu Formu Doldurun / ** ' a tıklayınForm;
1.İnstagram Kullanıcı Adı
2.Gerçek Ad-Soyad
3.KURBANIN AY VE GÜNÜ DOĞUM TARİHİNİ 2011 Yapıyoruz
4.Yakınlık Akraba teyse vs. kısmını seçin
5.Alta Kendi Gmail adresinizi Yazın
Ben denedım 6 kısıde 1-2 saat arasında hesapları kapandı
2.Taktik Bu Methodda aynı şekilde iyi bir arkadaşınızın veya biyografisinde pablo escobar yazan bir kişide işe yarar yada adı direkt pablo escobar tarzı kişilerde yarar; Buyurun Method;
2.Methodumuz (%60-65) ÇalışırKurbanın Biyografisine Pablo Escobar Yazdırın Yada yazıyorsa Şİkayet Et/Tehlikili Kişiler Veya Örgütler/ + 3 adet spam +2 adet taciz zorbalık +1 adet tekrar Tehlikeli kişiler veya örgütler **// olarak şikayetlerimizi ediyoruz 12 saat içinde max : 24 saat içinde hesap kapatılacaktır
2 Hesap kapattım bu şekilde
3.Taktik Bu Methodda bir kaç siteden kendisine **Hesabın Herkese Açık Olması Lazımdır** 10 - 20 Adet Bot Basıcaz Bu Sitelerde bot normalde paralı satılıyor ama denemek için 10 tane bot deneme olarak attırıyoruz
3.Methodumuz (%40-50) ÇalışırKurbanımızın Hesabına bu sitelerdenbotları bastımız anda takipçi sayısı artana kadar sayfayı f5 leyin teldeysini aşağı kaydırın artmaya başladığı anda hemen 6,5-10 arası spamdan şikayet edin bunu öğleyin 12/13 gibi işe yarar
1 kaçtane hesap kapattım böyle
Okuduğunuz için Teşekkrler