standard-2

⚡İnstagram⚡ Hesap Kapatma ⚡ 3 Methods ⚡

Selamlar Öncelikle, Bu konuda İnstagramda 3 adet Hesap kapatma methodu soyleyeceğim
Method'u Arkadaşlarınızın veya küfür edenlerin hesaplarını kapatmak için kullanabilirsiniz

1.Methodumuz (%70-80) Çalışır
Method;

⚡İlk Öncelikle Kurbanımızın Doğum tarihini bilmemiz lazımdır arkadaşlar , Arkadaşınız Felansa bilirsiniz , yabancysa taktik sizde öğrenin​

Sonrasında Şikaye Et/13 Yaşından Küçük Olabilir/ **Bİ Siteye gideceksiniz orada 2.kısımda mavi yazıda ** / Bu Formu Doldurun / ** ' a tıklayın

Form;
1.İnstagram Kullanıcı Adı
2.Gerçek Ad-Soyad
3.KURBANIN AY VE GÜNÜ DOĞUM TARİHİNİ 2011 Yapıyoruz
4.Yakınlık Akraba teyse vs. kısmını seçin
5.Alta Kendi Gmail adresinizi Yazın

Ben denedım 6 kısıde 1-2 saat arasında hesapları kapandı

⚡2.Taktik Bu Methodda aynı şekilde iyi bir arkadaşınızın veya biyografisinde pablo escobar yazan bir kişide işe yarar yada adı direkt pablo escobar tarzı kişilerde yarar; Buyurun Method;​

2.Methodumuz (%60-65) Çalışır

Kurbanın Biyografisine Pablo Escobar Yazdırın Yada yazıyorsa Şİkayet Et/Tehlikili Kişiler Veya Örgütler/ + 3 adet spam +2 adet taciz zorbalık +1 adet tekrar Tehlikeli kişiler veya örgütler **// olarak şikayetlerimizi ediyoruz 12 saat içinde max : 24 saat içinde hesap kapatılacaktır

2 Hesap kapattım bu şekilde

⚡3.Taktik Bu Methodda bir kaç siteden kendisine **Hesabın Herkese Açık Olması Lazımdır** 10 - 20 Adet Bot Basıcaz Bu Sitelerde bot normalde paralı satılıyor ama denemek için 10 tane bot deneme olarak attırıyoruz​

3.Methodumuz (%40-50) Çalışır

Kurbanımızın Hesabına bu sitelerdenbotları bastımız anda takipçi sayısı artana kadar sayfayı f5 leyin teldeysini aşağı kaydırın artmaya başladığı anda hemen 6,5-10 arası spamdan şikayet edin bunu öğleyin 12/13 gibi işe yarar

1 kaçtane hesap kapattım böyle

Okuduğunuz için Teşekkrler

Ekli dosyalar

• 454220dc7d8583ad0cc89911f4ee4781.jpg
    454220dc7d8583ad0cc89911f4ee4781.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 3
Selamlar Öncelikle, Bu konuda İnstagramda 3 adet Hesap kapatma methodu soyleyeceğim
Method'u Arkadaşlarınızın veya küfür edenlerin hesaplarını kapatmak için kullanabilirsiniz

1.Methodumuz (%70-80) Çalışır
Method;

⚡İlk Öncelikle Kurbanımızın Doğum tarihini bilmemiz lazımdır arkadaşlar , Arkadaşınız Felansa bilirsiniz , yabancysa taktik sizde öğrenin​

Sonrasında Şikaye Et/13 Yaşından Küçük Olabilir/ **Bİ Siteye gideceksiniz orada 2.kısımda mavi yazıda ** / Bu Formu Doldurun / ** ' a tıklayın

Form;
1.İnstagram Kullanıcı Adı
2.Gerçek Ad-Soyad
3.KURBANIN AY VE GÜNÜ DOĞUM TARİHİNİ 2011 Yapıyoruz
4.Yakınlık Akraba teyse vs. kısmını seçin
5.Alta Kendi Gmail adresinizi Yazın

Ben denedım 6 kısıde 1-2 saat arasında hesapları kapandı

⚡2.Taktik Bu Methodda aynı şekilde iyi bir arkadaşınızın veya biyografisinde pablo escobar yazan bir kişide işe yarar yada adı direkt pablo escobar tarzı kişilerde yarar; Buyurun Method;​

2.Methodumuz (%60-65) Çalışır

Kurbanın Biyografisine Pablo Escobar Yazdırın Yada yazıyorsa Şİkayet Et/Tehlikili Kişiler Veya Örgütler/ + 3 adet spam +2 adet taciz zorbalık +1 adet tekrar Tehlikeli kişiler veya örgütler **// olarak şikayetlerimizi ediyoruz 12 saat içinde max : 24 saat içinde hesap kapatılacaktır

2 Hesap kapattım bu şekilde

⚡3.Taktik Bu Methodda bir kaç siteden kendisine **Hesabın Herkese Açık Olması Lazımdır** 10 - 20 Adet Bot Basıcaz Bu Sitelerde bot normalde paralı satılıyor ama denemek için 10 tane bot deneme olarak attırıyoruz​

3.Methodumuz (%40-50) Çalışır

Kurbanımızın Hesabına bu sitelerdenbotları bastımız anda takipçi sayısı artana kadar sayfayı f5 leyin teldeysini aşağı kaydırın artmaya başladığı anda hemen 6,5-10 arası spamdan şikayet edin bunu öğleyin 12/13 gibi işe yarar

1 kaçtane hesap kapattım böyle

Okuduğunuz için Teşekkrler
Site:https://www.instatakipci.com/instagram-ucretsiz-takipci
Bu sitede Kullanıcıı adına kurbanın ınstagram hesap kullanıcı adını yazın yanındakınede 10 yazın sorna ücrtetsiz takipçi ala tıklayın 20 30 sanıye içinde kurbana gidiyor takipçi dedim gibi seri olmanız lazım takipçi geldiği anda yapın

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-05-17 165033.png
    Ekran görüntüsü 2022-05-17 165033.png
    37.7 KB · Görüntüleme: 1