.)şimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
.)şimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
İkiwşimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
şimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
bakalımşimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
.şimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
,şimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
31şimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
Bakalımşimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
Eywşimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
Esşimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
şimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
esşimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim
helal olsun reisşimdi size bi site verdim orda tüm sınıfların notu var gidip bakıp cıkartın 2.sınavlarda notlarınızı düzeltin çözemediğinizi bana atın çözerim